2018 legdivatosabb cipői

2756 Views 0 Comment

Az elegáns nők nagy rajongói a magas színvonalú és hibátlan megalkotású klasszikusoknak. Legyen szó könyvről, filmről vagy cipőről, ők csakis a legjobbal érik be. Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy stílusuk unalmas lenne, sőt! Egy elegáns hölgy különösen nagy figyelmet fordít a minőségi alapanyagokra és az ördögi részletekre. Kedveli a hagyományos tűsarkút és a kényelmes balerinát, de az alapdaraboknak számító fekete és nude színek mellett olykor bevállal egy metálfényű, kék vagy egy ékköves, smaragdzöld változatot. Ilyenkor pláne ügyel a megfelelő egyensúlyra, karakteres lábbelijeit például egy ropogós, fehér inggel és egy enyhén koptatott, slim farmerrel párosítja. Tökéletesen tisztában van vele, hogy a cipőnek nem csak szépnek kell lennie, de azt tudni is kell viselni, legyen szó lapos talpakról vagy tíz centis sarkakról. A balerinára nem árt egy apró ,,piedesztál”, a magas sarkúhoz pedig feltétlenül stabilitás szükséges. Épp ezért fontos számára a megfelelő komfortérzet, hogy ne csak a cipője, de a járása is erőlködés nélküli eleganciát sugározzon.

Guess
Musette
Högl

Milyen is lehetne egy sportos lány ideális lábbelije, ha nem egy sneaker? Ami nagy szerencséjére a rohanó világunknak köszönhetően most különösen divatos. Bátor, kíváncsi természetéből adódóan nem csak a sportcipők közül választ merészebb darabokat, de azokat merészen is párosítja. Természetesen a nadrág a kedvence, de nem fél hozzájuk felvenni egy ruhát vagy egy szoknyát sem. A funkció és a kényelem elsődleges, de nem akármilyen sportruházati üzletekben vásárol! Tudja jól, hogy igazán vagány sneakert csakis trendkövető ruha- és cipőboltból lehet beszerezni, sosem keveri össze a sportos ruházatot a sportruházattal. Imád új dolgokat felfedezni nem csak országok, de lábbelik terén is. Érdeklődően szemez egy metálfényű, ezüstszínű darabbal, könnyen elcsábul egy vagányságot árasztó, amerikanizálódott változattal, és jól kombinálható, megbízható társnak gondol egy farmer alapanyagú példányt. Ha csak teheti, és a dresscode megengedi, elegánsabb eseményekre is sneakerben megy, természetesen egy egyszerre csinos és kényelmes ruha társaságában.

Liu Jo
Guess
Levi's

Egy javíthatatlan romantikus valójában rózsaszín mesevilágban él. Lehet égszakadás, földindulás, ő vidáman sétálgat minimum tíz centivel a föld fölött, ráadásul nem is akármilyen cipőkben! A rózsa színe, a kislányos masnik és a tavaszi virágok élete színterének alapvető kellékei, de csak egy álmodozó lélek képes még sportcipők közül is tüllfűzős darabot választani. A masnival díszített balerina jól jön a hétköznapokon, amikor át kell ugrani az utcán néhány pocsolyát… vagy mást. A bársonyos sneaker tökéletes a hétvégi lazább programokhoz és outfitekhez. A Mary-Jane ihletésű, éjkék magas sarkú pedig éppen megfelel egy esti randevúhoz, persze kizárólag a legromantikusabb fajtából. Természetesen mindegyiket szoknyával vagy ruhával párosítja. A pink lady-k nem csak a párjuk szemében szeretnének különlegesnek tűnni, hanem az egész világ előtt, és lábbelijük is ezt tükrözi. A balerina lakk felülete, a pántos cipő hímzett sarkai és a sneaker csillogó sarokdíszei adják meg azt a kis pluszt, amitől egy romantikus lány szíve igazán megdobban.

Musette
Högl
Promod

Egy vérbeli fashionista számára nincsenek határok, fejest ugrik a legőrületesebb trendekbe, és ügyesen egyensúlyoz a divatbakikkal szegélyezett ösvényeken. Tökéletesen tisztában van az aktuális irányzatokkal, és a lehető legextrémebb darabokat is bevállalja. Az idei szezon elsőszámú eyecandy-je ez az elől zárt, hátul nyitott papucscipő, amit igazán művészi szintre a trópusi virágminta és a lovassportot idéző kengyeldísz emel. De egy vérbeli divatrajongó még az olyan alapdaraboknak számító lábbelik közül sem képes szokványosat választani, mint a loafer vagy az espadrille. Egy csapásra magával ragadja a sarokkal megemelt, aranylánccal felturbózott, harsány pink változat az előbbit illetően, míg az utóbbit tekintve igazi ínyencfalatnak tart egy rosegold színben pompázó, szövött orrdíszítésű, platformos verziót. Természetesen mindezek az erőteljes karakterű darabok egy pillanatig sem gátolják meg abban, hogy kiélje fantáziáját az outfit terén, sőt, ők azok, akik határozott fellépését igazán garantálni tudják az ő személyes kifutóján, az utcán.

Musette
Högl
GANT