SZEMÉLYI STÍLUSTANÁCSADÁS

  Egy forró kávé vagy egy hideg üdítő mellett megbeszéljük, hogy miért választottad a szolgáltatást, milyen ruhákat szeretnél, és milyen körülmények befolyásolják az öltözködésed, illetve testalkat és színtípus szerinti tanácsadás történik. Az adott koncepciónak megfelelően bemegyünk néhány üzletbe, és közösen kiválasztjuk az esélyes darabokat – én javasolok, te döntesz –, majd a próba után kiderül, végül melyeket szeretnéd hazavinni. Az idő és a hely szinte teljesen kötetlen, előtte telefonon vagy e-mailben egyeztetünk, és biztosan találunk mindkettő tekintetében  ,,közös pontot”.

  A MOM Parkban eltöltött 3 év és az Arénában eltöltött 1,5 év alatt rájöttem, hogy szerencsére a magyar embereket is egyre jobban érdekli a stílusos öltözködés, nőket és férfiakat egyaránt. Az ottani tapasztalataimból kiindulva arra jutottam, hogy szeretném közelebb hozni mindenkihez ezt a szolgáltatást.

  A szolgáltatásaim során soha nem én vagyok a főszereplő, hanem mindig te. Nem szeretnék senkit sem rossz értelemben véve ,,megstylingolni”, ehelyett az egyéni igényeket szem előtt tartva válogatom össze a szetteket. Úgy gondolom, hogy a szakmai tudásom mellett a megfelelő kommunikáció segít abban, hogy mindig jó hangulatban teljenek ezek az alkalmak. A stylist szakmán belül ez azért speciális terület, mert nem csak alkotni kell, de megérteni és átérezni is.

Keress bizalommal:)!

Ár: 55.000 Ft – 3 óra