4 személyiség – 4 outfit

1838 Views 0 Comment

Az elegáns nők imádják az olyan örökérvényű ruhadarabokat, mint a homokszínű trencskó, a hófehér ing, a fekete csipkés kombinétop vagy a Vichy kockás slim nadrág. Tudják jól, hogy az effajta alapdarabokba érdemes befektetni, mert hosszú távon csakolyan jól megtérülnek, mint egy kedvező helyen vásárolt ingatlan. Emellett tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy mindezek kombinálása a fekete-fehér darabokhoz hasonlóan végtelen számú, kifinomult hatású, de sohasem unalmas. Nyugodt szívvel lehet őket társítani akár egy-két különlegesebb szerzeménnyel, hiszen klasszikus mivoltuk megadja hozzá a biztos alapot. Kiegészítők közé bátrabban nyúlnak a színek és minták tekintetében, de mindig megmaradnak az időtálló formáknál. Szeretik, ha az olyan látványos minőségi paraméterek, mint az anyag és a varrás mellett az érdekes részletek is megkülönböztetik őket a tömegtől. Egy lágy esésű, selyem vagy selyemhatású kendő jó barátjuk, és kedvelik, ha az összhatás nem csak hibátlan stílusosságukról, de visszafogott nőiességükről is tanúbizonyságot tesz.

A sportos lányoknál a kényelem nagyon sokat számít, de ez sosem írja felül a jó megjelenést! Különbséget tudnak tenni a sportos és a sportruházat között, hiszen számukra sem mindegy, hogy valaki laza és vagány, vagy csak szimplán nem ad az öltözködésére. Egy sportos lány ugyanúgy oda lehet a divatért, csak ő nem a fast fashion üzletek kínálatában válogat, hanem a stílusos kényelmet biztosító boltokban, ahol általában a színes darabokon akad meg a szeme. Elsőszámú ütőkártyája, amikor két inget vesz egymásra, és úgy hordja őket, mintha az egy érdekes derékrészű ruha lenne – ezzel gondoskodik a lányos és fiús oldala közti egyensúlyról. Időjárástól függően magára kaphat egy színben harmonizáló, egyszerre trendi és komfortos pulóvert. Tárházában alig akad magas sarkú, ha teheti, még az elegáns szettjeit is sportcipővel hordja, ennek és a hátizsák divatnak különösen örül, mert mindkettő garantálja számára a megfelelő mozgásteret. A világítós talpú, hófehér sneakerért egyszerűen megőrül, a pontot az i-re pedig egy sportos hajpánttal és zoknival teszi fel.

Rózsa, pasztell és masni – nem, ezek nem egy love story kulcsszavai, hanem a romantikus lány gardróbjának elengedhetetlen részei. Minden évben alig várja a tavasz eljövetelét, ami nem csak lelkéhez passzoló hangulatával, de a mindent elborító virágmintával is kecsegtet. Ideálja ez a gyönyörű, rózsás maxiruha, amit azért a kikacsintás kedvéért babarózsaszín bőrdzsekivel párosít. Imádja a derekát hangsúlyozni egy egyszerű, de annál karakteresebb övvel, hiszen jól tudja, hogy a közönséges stílus által preferált testrészek hangsúlyozása helyett sokkal inkább a homokóra sziluett kiemelése a valódi nőiesség záloga. A táskák közül ez a karika fogantyús, szív alakú, rózsaszín kreáció jelenti számára a nagy Ő-t, ami a kecses csuklójára tereli a figyelmet, de szintén elalél a ,,Dusty Rose” nevű, félmasnis orrú, hasított bőr tűsarkú láttán, ami pedig pántjaival karcsú bokáit helyezi a fókuszba. Nem szereti a mélyen dekoltált, mini szabású és feszülős darabokat, viszont rajong mindenért, ami bájos, finom és végtelenül lányos, mint amilyen ő maga.

 

Flamingó mintás bomber? Ékköves díszítésű póló? Neccháló rétegű szoknya? A fashionista lány dőzsöl a divatosabbnál-divatosabb és természetesen extrémebbnél-extrémebb darabok között. Elsődleges fegyvere a hihetetlenül magasan fejlett stílusérzéke, ami sosem hagyja cserben, még a legnagyobb és legszínesebb választékkal rendelkező üzletekben sem. Ami másnak kaotikus ruhadzsungel, az neki a földi mennyország. Azonnal kiszúrja az eye-candy darabokat, ügyesen, ötletesen és mindenek előtt merészen kombinálja a ruhákat és kiegészítőket. A táska és cipő részleg szintén az ő terepe, és kifejezetten lázad a kettő szigorú összepárosítása ellen. Kedvenc darabja egy minden Instagram képen jól mutató, pink színű, tükrös lencsés napszemüveg, ami egy csapásra feldob bármilyen egyszerűbb szettet. Szemében úgy állnak össze a komplett outfit részletei, mint egy kódfejtő esetében a végső megoldás. Vezércsillaga például ennél a szerelésnél az ezüstös, hidegfényű csillogás, ami tetőtől-talpig visszaköszön a megjelenésében.