2018 legdivatosabb táskái

1963 Views 0 Comment

Válltáska, kézitáska és borítéktáska – egy elegáns nő ruhatárában egészen biztos, hogy mindhárom darab megtalálható. Ügyesen brillírozik az időtlen stílus és a különleges elemek között, kiegészítőire különösen igaz az a mondás, miszerint az ördög a részletekben rejlik. Például egy clutch érzéki, száj alakú díszítésében, egy kézitáska cool, de nem túlzó láncos fogantyújában vagy egy válltáska pénztárca alakú kialakításában. Vonzó, de sosem közönséges, emiatt kerüli a feltűnő darabokat, de ha eltűnik a társaságból, mindenki azonnal érzékeli a hiányát. Táskáit az i-re feltett pont gyanánt használja, a csókkal lepecsételt piros, a steppelt púderrózsaszín és a csiszolatlan arany felületű darab egyaránt nagy kedvencei. Számára nem csak az adott kiegészítő, de a hozzá tartozó mozdulat is ugyanolyan lényeges, egy clutchot finoman a csípőjéhez szorít, egy rövid pántú táskát lágyan az alkarjára helyez, egy hosszú pántú táskát pedig óvatosan a vállára csúsztat. Jokernek számító darabjait pedig nem csak nagy estélyivel, de egyszerűbb utcai viselettel is szívesen kombinálja.

Guess
Parfois
Guess

A sportos lányok minden este imába foglalják a hátizsák feltalálójának és trendbe hozójának nevét. Így nem csak kényelmes, de egyszersmind divatos is lehet a szettje, mert szabadon marad a két keze, akár sziklamászásról, akár csak egy hétköznapi bevásárlásról van szó. Emellett nem feledkezik meg a szezon új fénypontjáról, a nagy stílusérzéket megkövetelő, de szintén nagyon hasznos övtáskáról sem. Természetesen ezt csak a trendeket szigorúan figyelemmel követő márkáktól szerzi be, mert az igényesség számára is lényeges, bármilyen laza, belevaló és természetes a jelleme. Ha pedig esetleg meg kell valahol jelenni, és kicsit csinosabbra venni a formát, a sportos lány akkor sem adja fel teljesen a személyiségét, bár fazonban visszafogottabbat, színekben és mintában viszont egészen biztosan sportosat választ. ,,A táskát a cipőhöz” elvet csak olyan értelemben tartja szem előtt, hogy ha csak teheti, hasonlóan praktikus, lapos talpú lábbelikkel kombinálja össze őket. Legyen szó ruháról, cipőről vagy táskáról a kulcsszó nála a stílusos komfortérzet.

Michael Kors
Tommy Hilfiger
Parfois

Milyen egy romantikus lány táskája? Természetesen rózsaszín. Illetve nem feltétlenül! A szív alakú, rojt díszítésű válltáska mellett ugyanis nyugodtan jöhet egy darab a szívecske mintásak közül, sőt egy igazán különleges és bájos hangulatú, Velencét ábrázoló példány is. Míg az egyszínű kiegészítőt mintás ruhákkal szereti kombinálni, addig a mintás darabokat épp fordítva, egyszínű darabokkal igyekszik párosítani. Utóbbi esetben legjobb és legegyszerűbb, ha a mintában megtalálható színekből állítja össze a szerelését, vagy ha a többi színből ugyanazt az árnyalatot választja. Tehát a szívecskés táskához fekete, fehér és piros színű outfitet választ, míg a velencei táska esetében a szivárvány minden pasztell színéből válogat. Alapvetően jobban kedveli a finom lelkéhez illő, halványabb kiegészítőket, de emellett a csupa szív darab mellett ő sem mehet el szó nélkül. Nem csak az árnyalatok, de a formák és az anyagok is kellemes természetéről árulkodnak. Lekerekített ívek, vékony pántok, matt felület, hasított bőr – mind-mind olyanok, amikről az álmodozók álmodoznak.

Moschino
Pepe Jeans
Parfois

Egy fashionista lány nem elégszik meg az egyszerű, fekete kistáskával, neki csakis a legfeltűnőbb darab kell. Színes gyöngyökkel kirakott, lakkbőr hatású verzió? Karl Lagerfeld díszítette, műanyagból készült doboztáska? Vagy egy igazán művészi szintre emelt, Warholt kiáltó clutch? Naná, hogy mindegyik! Harsány szettjéhez kifejezetten harmonizál a csakis a létfontosságú kellékeket (mobil, sminkcucc és napszemüveg) rejtő kiegészítő. Fennhangon tagadja a ,,kevesebb néha több” nézetet, és imád túlzásokba esni, persze kizárólag a legcizelláltabb esztétikai érzékkel. Gyöngyös táskáját egy elegáns, esti rendezvényre veszi fel, Karlt az őrületes divatbemutatókra viszi magával, míg a popart darabot sima hétköznapokon cipeli a kezében vagy a vállán kiengedett láncos pántja segítségével. Ha visszafogottnak kell lenni, ő akkor sem tud teljesen kibújni a bőréből, de nincs ezzel semmi baj, mert tekinteteket vonzó szereléseiben minden társaság igazi színfoltja. Sose rejti véka alá véleményét, bármit állít, azt határozottan teszi, záporozhatnak a kritikák, ő csak egyre erősebb lesz tőlük.

Musette
Karl Lagerfeld
Pepe Jeans